EXIT nummer 5 in 'De Mol' - SPOILERS

Tijdens de vijfde aflevering van 'De Mol' kregen de overblijvende kandidaten in Mexico City het bezoek van familieleden. Pieter zag zijn broer Jasper terug, Joke haar zus Fien, Lloyd zijn mama (...)

Lees meer
Eleven Sports - Cage Warriors Antwerpen

Eleven Sports pakt uit met landgenoten Desmae en Bouland op Cage Warriors in Antwerpen

Zaterdag 16 juni komen de beste Europese MMA-vechters terug naar Antwerpen. Eleven Sports kan met trots de eerste namen aankondigen voor Cage Warriors 94.

Lees meer
Isabelle uit Kapellen in 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Isabelle uit Kapellen woensdag in 'Komen Eten'

De 17-jarige Isabelle is een bezige bij die perfect weet wat ze wil. Isabelle studeert sociaal-technische wetenschappen en wil daarna hotelmanagement volgen. In het weekend werkt ze in een gastronomisch restaurant én traint ze in een voetbalclub.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 20, 21 en 22 april 2018

De weergoden drukken hun stempel op de kijkcijfers van het weekend. Welk programma deed het goed, wat deed het minder? Hieronder een overzicht.

Lees meer
UEFA Champions League

Liverpool - AS Roma en Bayern München - Real Madrid live op Q2

Real Madrid, Bayern München, AS Roma en Liverpool. Deze vier ploegen strijden voor een plaats in de finale van de UEFA Champions League. Op dinsdag 24 april ontvangt Liverpool op Anfield het AS Roma van Rode Duivel Radja Nainggolan.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Jan Verheyen 'Stukken van Mensen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Jan Verheyen dinsdag in 'Stukken van Mensen'

Jan Verheyen staat meestal achter de camera, maar morgen speelt hij zelf de hoofdrol in de onderhandelingen. Het object dat hij probeert te verkopen is een geanimeerd muurbord van Steamboat Willie, de allereerste tekenfilm van Micky Mouse met geluid.

'Shopping Queens' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

Dochters van bekende Vlamingen strijden om het kroontje van Shopping Queen

Vier dochters van een of meer bekende ouders trotseren in de week van 24 april de Leuvense binnenstad om er een outfit te scoren waarmee ze Vlaanderens grootste fashion autoriteit willen bekoren.

Jaimie uit Wingene in 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Dinsdag in 'Komen Eten': Jaimie uit Wingene

De 18-jarige Jaimie is een geëngageerde, ambitieuze jongeman. Als Mister Gay Belgium 2017 zet hij zich actief in voor de holebigemeenschap: Jaimie is ervan overtuigd dat hij een verschil kan maken in de wereld en wil de problematiek rond holebi's en LGBT's aankaarten.

Jonas en Nathalie in 'Watt' op Canvas (foto: Canvas - © VRT 2018)

Dinsdag in 'Watt': een bodemloos vat

In de tweede aflevering zoeken Natalie en Jonas uit waar we staan met de productie en het gebruik van olie als energiebron. Van steenkool kun je zeggen dat er landen zijn die er veel van gebruiken en landen die dat minder doen.

TVV Sturm der Liebe 2018 Michael N. Kuehl (David Hofer) in 'Sturm der Liebe' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 17

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Neighbours logo Neighbours 2017 logo Buren logo

'Buren' - INHOUDEN week 17

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De oersoap is nog altijd springlevend. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Goedele On Top' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2017)

Goedele Liekens zoekt koppels voor nieuw VIJF-programma 'Sex Tape'

In het studioprogramma 'Sex Tape' ontvangt seksuologe Goedele Liekens elke aflevering drie koppels die een week lang hun leven en relatie filmen, tot in de slaapkamer toe.

Lees meer
Dina Tersago (foto: VTM - © VMMa 2013)

Dina Tersago presenteert 'Pop-uprechtbank' op VTM

Dit najaar pakt VTM uit met het nieuwe programma 'De Pop-uprechter'. Daarin pakt de zender vanop locaties in heel Vlaanderen juridische problemen aan. Dit weekend vinden de eerste opnames plaats in Hasselt. Dina Tersago wordt het gezicht van de nieuwe reeks.

Lees meer
Marie Verhulst en Andy Peelman in '2 Sterren Restaurant' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

4 bekende duo's runnen eigen '2 Sterren Restaurant'

4 bekende duo’s met een passie voor lekker eten worden binnenkort ondergedompeld in de meest intensieve restaurantervaring ooit. In het gloednieuwe VTM-programma '2 Sterren Restaurant' slaan Roel Vanderstukken & Kürt Rogiers, Marie Verhulst & Andy Peelman, Bieke Ilegems & Erik Goossens en Jacques Vermeire & Herman Verbruggen de handen in elkaar om hun stiekeme droom waar te maken: een eigen restaurant openen.

Lees meer

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Wim Lybaert (foto: Eén - © VRT/Geert Van Hoeymissen 2018)

Vandaag pikt Wim actrice Marleen Merckx op voor een weekje met de Columbus. Marleen is heel avontuurlijk en houdt van grote, lange wandelingen in de bergen. Wanneer ze die nergens onderweg bespeuren, geniet ze van de verwondering en laat ze met plezier alles los.

'De Columbus', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (22/04)