'Familie' - INHOUDEN week 4

Amélie heeft andere zorgen dan de erfenis van haar vader. Ze maakt zich zorgen om Lars. Guido verschijnt voor de rechter, even later krijgt hij bezoek. Stan is boos op Evy en Robyn weet niet wat ze (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 4

Het gaat van kwaad naar erger met Kobe. Zal hij uit het dal geraken? Mayra gaat kapot van schuldgevoelens, maar zal zij de waarheid opbiechten? Marianne geeft Tom goede raad en die zoekt ontspanning (...)

Lees meer

'Home and Away' - INHOUDEN week 4

In deze winterse tijd een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand én mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor (...)

Lees meer
logo Canvas logo

Nieuw op Canvas: 'God Woont in Berchem' - VIDEO

Dimitri Van Zeebroeck heeft over heel de wereld gefilmd en gefotografeerd, maar voor 'God in Berchem' focust hij op zijn eigen multiculturele buurt in Oud-Berchem.

Lees meer
Philippe Geubels (foto: Eén - © VRT 2016)

Nieuwe kant van Philippe Geubels met gedurfde 'Taboe'

In 'Taboe' wil Philippe Geubels lachen met mensen waar je eigenlijk niet om mag lachen. Maar dat doet hij uiteraard niet zonder uitgebreid vooronderzoek.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 18 januari 2018

Met 'Van Algemeen Nut' heeft Eén duidelijk een nieuwe miljoenentopper beet. Ook de herhaling van 'Eigen Kweek' blijft goed scoren. 'Alloo in de Nacht' trekt ruime een half miljoen kijkers. 'De Wensboom' moet met minder tevreden zijn.

Lees meer
logo Canvas logo

OPROEP Canvas: 'Kinderen van de Kolonie'

Voor een nieuwe documentairereeks die dit najaar wordt uitgezonden, is Canvas op zoek naar mensen die voor en na 1960 in Congo gewoond, gewerkt en geleefd hebben.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo CAZ logo

Heel wat filmtoppers op CAZ

Op zaterdag 20 januari brengt CAZ om 20.40 uur de actiethriller 'From Dusk Till Dawn' met Oscarwinnaar George Clooney, Harvey Keitel en Juliette Lewis. Na een bloederige bankoverval zijn de gebroeders Gecko op de vlucht voor de politie.

VTM logo

De highlights van VTM

Op zaterdag 20 januari schittert Tom Hanks in de tv-première van 'Bridge of Spies', een film van regisseur Steven Spielberg. Het waargebeurde drama speelt zich af in het bruisende New York van 1960, waar op de achtergrond de Koude Oorlog woedt.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De blikvangers van Vitaya

Op zaterdag 20 januari brengt Vitaya om 20.25 de Nederlandse romantische komedie 'Alles is Familie' met 'Game of Thrones'-actrice Carice van Houten, Thijs Römer en Benja Bruijning.

logo Q2 logo

Twee filmpremières op Q2

In de tweede aflevering van 'Scream Queens', zondag 21 januari om 23.05 uur, is het de week van de Hel. Wanneer Chanel (Emma Roberts) de nieuwe afspraken tegenwerkt, vallen er plots nog meer doden op de universiteit.

logo JOE logo 'All The Way' logo zomer 2016

Dit weekend op Joe

In 'De Familie Van Elsen' nodigt Ann Van Elsen elke zaterdagvoormiddag van 10.00 tot 12.00 uur een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Samen met Ann gaan ze dieper in op de band die ze onderling hebben.

'De Mol' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Zeven nieuwe voorjaarsprogramma's op VIER

Met de onthullende docureeks 'Ex-Gangster', de nieuwe fictiereeks 'Gent West', het verrassende 'Karen Maakt een Plaat' en de veelbelovende 'Leeuwenkuil' (met vijf topondernemers) bouwt VIER in 2018 verder aan een breder en herkenbaarder zendschema met evenveel nieuwe programma's naast vaste afspraken van maandag tot donderdag met nieuwe seizoenen van het hartverwarmende 'Hotel Römantiek', en ook 'Topdokters', 'Bartel in het Wild' en de knotsgekke studio-show 'Control Pedro'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
logo Canvas logo

OPROEP Canvas: 'Kinderen van de Kolonie'

Voor een nieuwe documentairereeks die dit najaar wordt uitgezonden, is Canvas op zoek naar mensen die voor en na 1960 in Congo gewoond, gewerkt en geleefd hebben.

Lees meer
VTM logo

VTM gaat de wereld rond met 80-jarigen - OPROEP

Dit voorjaar gaat VTM op zoek naar senioren die nog jong van geest en benen zijn om hen de reis van hun leven te bezorgen.

Lees meer
Kobe Ilsen met 'De 3 Wijzen' op Eén

Kobe Ilsen zoekt publiek voor nieuw seizoen 'De 3 Wijzen'

Het legendarisch spelprogramma 'De 3 Wijzen' keert heel binnenkort terug op Eén voor een nieuw seizoen. En Kobe Ilsen zoekt nog fijn publiek! Wijzen van dienst zijnonder meer Erik Van Looy, Philippe Geubels, Nathalie Meskens, Gert Verhulst en Stan Van Samang.

Lees meer

Kijktip van de dag

Philippe Geubels (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2015)

In een unieke mix tussen human interest en comedy gaat Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor en lacht met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen. Deze week trekt hij op avontuur met vier mensen met een fysieke beperking en speelt voor hen een comedyvoorstelling over fysieke beperkingen.

'Taboe', om 20.25 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/01)