'Familie' - INHOUDEN week 26 (seizoensfinale!)

Hoe ver gaan Emma en Guido in de strijd om hun dochters? Herstelt Hanne van de zware aanrijding? Worden Ayo en Stefanie uit elkaar gerukt? Is de dreiging van Stan geweken voor Evy en Maarten of zet (...)

Lees meer
Marathonradio (foto: MNM - © VRT 2018)

MNM maakte 461 uur Marathonradio voor studerend Vlaanderen

Exact 19 dagen geleden begonnen ze eraan. Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Brahim Attaeb stelden zichzelf volledig ter beschikking van studerend Vlaanderen. Vrijdagavond om 19.00 uur, na 461 uur live radio maken, zit hun werk erop.

Lees meer
Leonard Muylle (foto: Ketnet - © VRT 2018)

Ketnet-wrapper Leonard kondigt afscheid aan

Leonard Muylle neemt eind deze zomer afscheid als Ketnet-wrapper. Leonard is sinds 2012 bij Ketnet aan de slag als wrapper. Hij was daarnaast ook te zien in Ketnet-programma's als 'De Elfenheuvel', 'Welkom in de Wilton', 'Ben ik familie van', 'Goed Gezien' en 'de Geonauten'.

Lees meer
logo CAZ logo

Geniet van Britse comedy bij CAZ

CAZ blijft inzetten op Britse comedy. Op zaterdag 23 juni start om 20.10 uur het derde seizoen van 'Blackadder' - 'Blackadder the Third' en op zondag 24 juni gaat om 20.10 uur het eerste seizoen van de Britse sitcom 'The Young Ones' van start.

Lees meer
logo VTM logo VTM

De blikvangers van een nieuwe VTM-week

Van maandag 25 tot en met donderdag 28 juni maken West-Vlamingen het mooie weer in 'Met Vier in Bed'. Het programma bezoekt de mooiste plekjes van de provincie, van de badplaats De Panne over de rustige Westhoek en de toeristische hotspot Brugge.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De films van Vitaya

Vitaya maakt zich klaar voor het WK onder het motto: 'No Balls, Just Men: We hebben geen voetbal nodig om echt mannen te zien!'. Daarom brengt Vitaya romantische films met knappe mannen in de hoofdrol op het scherm.

Sven Ornelis en Anke Buckinx (foto: JOE - © MEDIALAAN 2016)

Joe viert de zomer

De temperaturen stijgen en de lange schoolvakantie komt eraan: het is weer zomer en dat wil Joe vieren met 'Joe Hits The Road'.

logo Q2 logo

De highlights van Q2

Wie zich wil voorbereiden op het concert van Ed Sheeran op Festivalpark Werchter op zondag 1 juli, kan op vrijdag 29 juni om 23.35 uur afstemmen op Q2 voor de 'Qdoc - Ed Sheeran Live at Wembley'.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 20 juni 2018

Geen miljoenentoppers op woensdag, al zijn de voetbalkunsten op het WK veruit de best bekeken uitzendingen op de Vlaamse tv. 'Familie' scoort zo een derde plaats en zelfs 'Spoed' behaalt een plek in de top 20.

Radio 2 - Zot veel zomer

Zot veel zomer op Radio 2

Van maandag 2 juli tot eind augustus trekt Kim Debrie met 'Plage Préférée' naar zee. Van Knokke tot De Panne: de hele zomer lang maakt Radio 2 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur zomerse vakantieradio.

logo VRT logo VRT

VRT stelt jaarverslag 2017 voor

Het aanbod van de openbare omroep is nog nooit zo onderscheidend geweest als vandaag. Maar de VRT kan haar publieke opdracht enkel blijven waarmaken als ze kan rekenen op een stabiel financieel kader. Dat verklaarden voorzitter Luc Van den Brande en gedelegeerd bestuurder Paul Lembrechts bij de voorstelling van het VRT-jaarverslag 2017 in het Vlaams Parlement.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

Kom naar een opname van 'Holland-België'

In het najaar van 2016 zond VTM de eenmalige humoristische panelshow 'Holland-België' uit. En nu plant de zender nieuwe afleveringen van de grappigste clash der Lage Landen.

Lees meer
Staf Coppens (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Staf Coppens is op zoek naar kinderen tussen 4 en 7 jaar - VIDEO

Presentator Staf Coppens verdiept zich in de wereld van 4-, 5- en 6-jarigen. Een wereld waarin gisteren nog moet komen, sneeuwmannen op vakantie gaan naar de zon en de goudvis alle koekjes heeft opgegeten.

Lees meer
'Switch' met Adriaan van den Hoof (foto: Eén - © VRT 2016)

Adriaan Van den Hoof zoekt publiek voor 'Switch'

Het superspannende 'Switch' keert deze zomer terug op Eén en Adriaan Van den Hoof kan niet wachten om te kwissen. Maar daarvoor heeft hij jou nodig. Maak het mee en schrijf je in voor een opname.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VTM logo VTM

Chuck Noland is een hooggeplaatste functionaris bij het koeriersbedrijf FedEx die zijn werk boven zijn privéleven stelt. Wanneer hij met een vrachtvliegtuig in een storm terechtkomt, stort het toestel neer in de Stille Oceaan. Chuck kan uit het zinkende vliegtuig ontsnappen en spoelt aan op een onbewoond eiland. Terwijl zijn naasten in de veronderstelling leven dat Chuck dood is, bedenkt hij manieren om te overleven. Na enkele jaren op het eiland vast te hebben gezeten, besluit Chuck een vlot te bouwen en de oversteek naar huis te wagen...

'Cast Away', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/06)