De highlights van Play Sports

donderdag 14 juni 2018

In Zwitserland gaat de Tour de Suisse verder. Tonen onze landgenoten zich de komende dagen? En wie volgt Spilak op als eindwinnaar?

Liefhebbers van motorcross kunnen dit weekend weer genieten! De MXGP van Lombardije staat daar op het menu. Kan Cairoli voor eigen publiek iets forceren? Of toont Herlings zich weer onoverwinnelijk? We komen het zondag te weten!

Voor zij die liever van golf houden, voor hen staat er dit weekend de US Open gepland.

Tenslotte is er maandag ook het WK Driebanden. In Luxor strijden onze twee landgenoten Caudron en Merckx mee om de wereldtitel!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 13 tot en met woensdag 20 juni, check playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo VTM

Chuck Noland is een hooggeplaatste functionaris bij het koeriersbedrijf FedEx die zijn werk boven zijn privéleven stelt. Wanneer hij met een vrachtvliegtuig in een storm terechtkomt, stort het toestel neer in de Stille Oceaan. Chuck kan uit het zinkende vliegtuig ontsnappen en spoelt aan op een onbewoond eiland. Terwijl zijn naasten in de veronderstelling leven dat Chuck dood is, bedenkt hij manieren om te overleven. Na enkele jaren op het eiland vast te hebben gezeten, besluit Chuck een vlot te bouwen en de oversteek naar huis te wagen...

'Cast Away', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers