De highlights van Play Sports

donderdag 14 juni 2018

In Zwitserland gaat de Tour de Suisse verder. Tonen onze landgenoten zich de komende dagen? En wie volgt Spilak op als eindwinnaar?

Liefhebbers van motorcross kunnen dit weekend weer genieten! De MXGP van Lombardije staat daar op het menu. Kan Cairoli voor eigen publiek iets forceren? Of toont Herlings zich weer onoverwinnelijk? We komen het zondag te weten!

Voor zij die liever van golf houden, voor hen staat er dit weekend de US Open gepland.

Tenslotte is er maandag ook het WK Driebanden. In Luxor strijden onze twee landgenoten Caudron en Merckx mee om de wereldtitel!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 13 tot en met woensdag 20 juni, check playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers