Qmusic-dj's Maarten en Dorothee spelen gastrol in 'De Buurtpolitie'

woensdag 14 februari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Bekende gezichten op donderdag 15 februari in 'De Buurtpolitie': het politiekorps is op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn.

De politie weet echter niet wie ze zijn en doet een oproep via social media, maar die levert niet meteen informatie op. Daarom willen Qmusic-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe graag helpen. Ze schakelen de luisteraars van Qmusic in om de familie van de broertjes op te sporen.

Maarten: 'Wij zijn uiteraard geen acteurs. Maar in 'De Buurtpolitie' kregen we de kans om onszelf te spelen. Alle mensen die meewerkten aan de aflevering waren superlief en daardoor was het van begin tot einde een super toffe ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe professioneel en efficiënt er gewerkt wordt bij 'De Buurtpolitie'. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar!'

Ook Dorothee had plezier op de set: 'Ik vond het super fijn om dit eens te mogen doen, het was de eerste keer voor mij. De sfeer achter de schermen was heel gezellig en op de set lekker uitgelaten. En de catering was ook dik oké!', lacht ze.

Benieuwd naar de acteerprestaties van de twee? Afspraak op donderdag 15 februari om 18.20 uur bij VTM.

Eén dag later, op vrijdag 16 februari, wordt overigens alweer een speciaal moment want dan is de reeks aan haar 500ste aflevering toe!

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie', elke weekdag om 18.20 uur bij VTM, met herhalingen elke dag om 12.05 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Birgit Van Mol in 'Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS' (foto: VTM - © VMMa 2013)

Acht jaar geleden, in 2001, hielp cipier Walter Donckers een gevangene ontsnappen uit de gevangenis van Antwerpen. Donckers was 250.000 euro beloofd, maar achteraf bleek het om vals geld te gaan. Donckers gaf zich aan en werd veroordeeld tot 3 jaar cel. Vandaag, 2009, heeft de ex-cipier zijn straf uitgezeten en heeft hij toch nog zijn droom bereikt. Momenteel leidt hij een prinsenleventje in Kroatië. 2. 'Telefacts' gaat op zoek naar de oudste moeder ter wereld. De Indische Raja werd pas op haar zeventigste moeder. Momenteel staat ze op het punt van de troon te worden gestoten door een Britse vrouw van 72, Jenny.

'Telefacts', om 22.20 uur bij VTM.

Dossiers