Verleidingstactiek in 'Hotel Römantiek'

woensdag 14 februari 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Vorige week opende 'Hotel Römantiek' zijn deuren. De zwaan nam Jan en Mieke mee naar een romantische privé kajuit. Frances informeert dus graag even naar de 'deining' aan boord.

Maar van liefde alleen kan een schoorsteen niet roken en dus smeden Otto-Jan, Sven en Frances bij zonsopgang nieuwe plannen om de dertien mannen en vrouwen op leeftijd de tijd van hun leven te bezorgen. Dicht, heel dicht, bij elkaar gaat het richting het pittoreske centrum voor een heuse dorpssafari. En na de siësta is er tijd voor dreamdates, wedstrijdjes in een varkensblaas of waterpret op de funny banana. En het is dan dat Flamidianus ons allemaal weer een lesje leert. Want oude liefde roest niet. En ook Albert heeft het over 'zijne sjchemie': 'Ik ben geboren als ne verliefde, aldus ik zal ook sterven als ne verliefde.' Daar heeft niemand van terug.

'Hotel Römantiek', donderdag 15 februari om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: BBC First - © BBC Worldwide 2016)

Een internationale wielerwedstrijd strijkt neer in het dorpje Burwood Mantle. Wanneer de wedstrijdleider vermoord teruggevonden wordt, komen hoofdinspecteur Barnaby en inspecteur Nelson terecht in een competitief wereldje vol afpersing, omkoperij en bloedvergieten, waarbij winnen het enige doel is.

'Midsomer Murders', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers