'Brandpunt+': De aanpakkers

woensdag 13 juni 2018

Wat als jij de eindbaas van Nederland bent? Welke problemen zou jij aanpakken? We vroegen het aan echte aanpakkers, die niet eindeloos praten maar doen. 'Brandpunt+' sloeg begin dit jaar een nieuwe journalistieke weg in: niet alleen maar problemen aan de kaak stellen, maar ook licht laten schijnen op oplossingen.

In de laatste uitzending van het seizoen staat 'Brandpunt+' stil bij al die aanpakkers, die het initiatief namen en op eigen houtje de problemen in hun omgeving proberen te tackelen. Verslaggever Liesbeth Staats zocht deze inspirerende doeners weer op en vroeg hun hoe het ze is vergaan en wat ze direct zouden aanpakken als ze de baas van Nederland zouden zijn.

'Brandpunt+: De aanpakkers', donderdag 14 juni om 21.00 uur bij NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers