Jelle Van Damme valt in voor Hans Vanaken in 'De Slimste Mens ter Wereld'

vrijdag 9 november 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Zopas maakte de bondscoach zijn selectie bekend voor de interlands in de Nations League tegen IJsland en Zwitserland. Hans Vanaken, middenvelder bij Club Brugge, gaat mee om de nationale eer te verdedigen.

En dat heeft zo zijn gevolgen voor de selectie van Erik Van Looy: 'Het stond in de sterren geschreven: Hans Vanaken is momenteel zo briljant aan het voetballen dat hij wel moest geselecteerd worden. En Rode Duivels hebben het druk, druk, druk, waardoor het agenda-matig echt  onmogelijk is om ook nog 'De Slimste Mens Ter Wereld' te worden. Geen Hans Vanaken dus in onze quiz dit jaar, maar zijn vervanger mag er zijn: ex-Rode Duivel Jelle Van Damme, momenteel erg sterk bezig, en dan nog bij de ploeg van mijn hart. Eindelijk een Antwerpspeler in 'De Slimste Mens ter Wereld': ik kijk er reikhalzend naar uit...', aldus Erik Van Looy.

Bakken ervaring in verdediging, maar nu dus volle aanval van op de bank van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Of Jelle Van Damme ook hier meesterlijk kan scoren weten we eind november.

'De Slimste Mens ter Wereld', maandag tot donderdag om 21.40 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' is terug voor het 23ste seizoen. En in aflevering 1 is Jeanne in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar. Hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.

'De Kotmadam', om 19.50 uur op VTM.

Dossiers